‘Het Gastenhuis’ in De Bloom

20 juli '23

In De Bloom komen op de eerste 4 woonlagen van het appartementengebouw in totaal 42 zorgkamers van 'Het Gastenhuis'. Hier wordt liefdevolle, huiselijk zorg geboden aan mensen met dementie.

image alt

Over 'Het Gastenhuis'

Het Gastenhuis biedt een liefdevol thuis aan mensen met dementie en recht op 24-uurs zorg. Kleinschalig, open en midden in de maatschappij. Ieder Gastenhuis wordt geleid door een zorgechtpaar of zorgmanager. Daardoor wordt er in feite als een grote familie samengeleefd. Dit resulteert in korte lijntjes, een vertrouwde sfeer en binding met de buurt. Een vast team levert de dagelijkse zorg en begeleiding: van verpleegkundigen, woonzorgbegeleiders en verzorgenden IG tot en met gastvrouwen en koks.

Het Gastenhuis
image alt

Eigen regie en open deuren

Een plek waar je jezelf kunt zijn en blijven. Zelf bepalen hoe je leeft, met wie je omgaat, hoe laat je thuis komt of naar bed gaat. Naar buiten kunnen wanneer je wilt. Dat is het uitgangspunt van zorg en wonen bij het Gastenhuis. Door de kleinschalige opzet, dementievriendelijke werkwijze en vaste teams kan het Gastenhuis de zorg bieden waar zij in gelooft. Inspelend op ieders unieke persoonlijkheid en behoefte.

  Nieuws
  Het Gastenhuis