Hoogste punt van de Caai bereikt!

30 april '24

Wat gaat het hard op De Caai! De top van zowel Fresh en Flow is bereikt en daarmee is ook letterlijk het hoogste punt op De Caai een feit. Dat moest gevierd worden, bekijk het filmpje van de bouw van beide gebouwen!

image alt

Fresh en Flow

Samen met het uitvoeringsteam en het bouwpersoneel van de aannemer, Huybregts Relou, is deze mijlpaal op gepaste wijze gevierd. In de zomer van 2022 startte de bouw van Fresh en Flow en nog geen 2 jaar later is het hoogste punt bereikt. Gebouw Flow telt 18 verdiepingen en gebouw Fresh is met 23 verdiepingen ook meteen het hoogste gebouw op De Caai. De steigers verhullen nog de prachtige architectuur van beide gebouwen maar die zullen binnenkort verdwijnen!

Huurappartementen
image alt

Architecten

Gebouw Flow is ontworpen door Mei Architects en kenmerkt zich door getoogde, 'glimlachende' ramen met aluminium kozijnen. Gebouw Fresh is van hand van KAAN Architecten. In deze gebouwen komen 283 huurwoningen. Naar verwachting worden de appartementen in Fresh eind 2024 opgeleverd, gevolgd door Flow in het 2e kwartaal van 2025.

Meer over de architecten
Het verhaal van.... De architecten
Woning kopen op De Caai? Koopaanbod