Inspireer en denk mee over het Campinaterrein

13 mei '19

Het Campinaterrein is een begrip in Eindhoven….. en dat willen we ook in de toekomst graag zo houden. Door het nu wat vervallen en gesloten terrein nieuw leven in te blazen en het tot een aantrekkelijk deel van Eindhoven te maken waar mensen met plezier wonen, werken en komen.

Inloop-avond Campinaterrein

We hebben natuurlijk al ideeën over het ‘nieuwe’ Campinaterrein. Heb jij ook ideeën over dit gebied? We horen graag van jou als belangstellende wat er speelt, leeft en waar we aandacht aan zouden moeten besteden. ‘Creating living environments’ is niet voor niets ons motto en wij geloven in woonomgevingen die je samen maakt. Om deze reden organiseren we een inloopavond over en óp het Campinaterrein.

Wat kunnen jullie die avond verwachten?

We hebben in De Kantine een aantal panelen klaar staan en vragen jullie om daar jullie mening, tips en ideeën bij aan te geven. Omdat het plan voor het Campinaterrein nog niet helemaal definitief is, is er nog ruimte voor jullie inbreng bij de verdere ontwikkeling van dit nieuwe gebied. Laat het ons weten die avond! Natuurlijk kunnen jullie je opmerkingen en vragen ook kwijt aan iemand van het Campina-team van BPD.

- Wat: inspiratie-avond Campinaterrein
- Wanneer: donderdag 23 mei 2019
- Waar: De Kantine van Campina, Dirk Boutslaan 2, Eindhoven
- Voor wie: bewoners van de Irisbuurt en andere belangstellenden
- Tijdstip: inloop vanaf 20.00 uur tot 21.00 uur

Aanmelden

Om een indicatie te hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we je om je aan te melden via [email protected]

Meld je aan

Bereikbaarheid en parkeren

We hopen veel buurtgenoten te zien tijdens deze inloopavond. Kom daarom alsjeblieft zoveel als mogelijk te voet of met de fiets om parkeerproblemen te voorkomen. Houd ook rekening met de werkzaamheden aan de Dirk Boutslaan die momenteel plaatsvinden en die mogelijk gevolgen hebben voor de (auto-)bereikbaarheid van de Kantine.

  Meer over de visie
  Meld je aan