Ook dit jaar Stadoase De Zomertuin

23 april '21

Verscholen achter alle hectiek van het Eindhovense centrum, vind je binnenkort op het Campinaterrein weer een oase van rust. Na het overweldigende succes van vorige zomer (meer dan 25.000 bezoekers in 12 weken) opent ‘Stadsoase De Zomertuin’ in Eindhoven ook dit jaar weer haar deuren op het Campinaterrein.

image alt

De ultieme hangout

Deze ultieme hangout wordt deze zomer opnieuw dé plek waar alles voor een perfecte zomerdag samenkomt. Dé plek waar food & drinks en ontspanning & entertainment er heel de dag voor zorgen dat niemand -van jong tot oud- er meer weg wil. Ofwel: genieten van dat overbekende en heerlijke vakantiegevoel, maar dan in eigen stad op fiets- of loopafstand. Nieuw dit jaar zijn rooftop plekken en een kids oase. Het foodassortiment wordt uitgebreid in zowel lunch als diner, zodat je de hele dag terecht kunt.

Nog even geduld

Het terrein wordt weer omgetoverd tot een sfeervolle zomertuin waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de Covid-19 maatregelen. Samen met de organisatoren One of the Guys en PHOOD Kitchen staan wij in de startblokken om te openen wanneer de maatregelen het toelaten. Voor meer informatie zie: www.stadsoasedezomertuin.nl.

Foto: ©Sacha Hoebergen

  Volg je ons al op Facebook?
  Lees het laatste nieuws