Opening van de Dutch Designweek op De Caai

24 oktober '22

De opening van de DDW is altijd al bijzonder maar dit jaar vond deze plaats op de locatie waar wij volop bezig zijn met de realisatie van de modernste stadswijk van Eindhoven met in totaal 700 betaalbare woningen: het voormalige Campinaterrein, De CAAI!

caa

Dutch Designweek 2022

Van 22 t/m 30 oktober is het grootste designevent van Noord-Europa terug in Eindhoven. Een week met circa 100 locaties, 2.600 ontwerpers en een berg aan tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, feestjes en meer. Wil je weten waar je moet zijn?
De Caai

Van 22 t/m 30 oktober is het grootste designevent van Noord-Europa terug in Eindhoven. Een week met circa 100 locaties, 2.600 ontwerpers en een berg aan tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, feestjes en meer.

Inspirerende omgeving voor designers

Ontwerpen van de toekomst worden getoond en de toekomst van het ontwerp. Alle denkbare disciplines en aspecten van design komen aan bod, maar de nadruk ligt altijd op experiment, vernieuwing en samenwerking. DDW laat zien hoe jonge en gevestigde ontwerpers uit Nederland en de wereld vormgeven aan een positieve toekomst.

  Contact
  Dutch Designweek