Druk bezochte Dag van de Bouw op De Caai

13 juni '24

Op zaterdag 8 juni vond de jaarlijkse Dag van de Bouw plaats op De Caai in Eindhoven. In totaal verkenden circa 3000 enthousiaste bezoekers de bouwplaats, en bezochten circa 1000 belangstellenden de Melkfabriek om zich  te laten informeren over de koop- en huurappartementen.

image alt

Rondje over de bouw

Bij aankomst werden de bezoekers hartelijk ontvangen door de aannemer, Huybregts Relou. De aangegeven bouwroute leidde langs de verschillende gebouwen. Zo konden belangstellenden onderweg bij Bloom en Pure, waarvan de bouw recentelijk van start is gegaan, leuke bouwweetjes ontdekken. Vervolgens bracht de route hen naar gebouw Flow, waar de eerste verdiepingen opengesteld waren voor bezichtiging. Hier konden geïnteresseerden de indeling van de huurappartementen bekijken.

image alt

Met de bouwlift naar boven

Gebouw Fresh trok de aandacht met een bouwlift aan de buitenzijde. Bezoekers konden naar de bovenste drie verdiepingen gaan om de huurappartementen te bezichtigen en te genieten van het prachtige uitzicht over Eindhoven. Buiten was er ook vertier voor de jongste bezoekers: kinderen timmerden enthousiast vogelhuisjes in elkaar en vonden het spannend om mee te gaan in de bouwlift.

image alt

Huurappartementen Fresh en Flow

Er was veel belangstelling voor de huurappartementen in Fresh. Behalve het bezichtigen van de appartementen in gebouw Fresh en Flow was er in de Melkfabriek informatie in te winnen over het huuraanbod. De inschrijving voor huurappartementen in Fresh loopt vanaf 10 juni en sluit op 24 juni. De verhuur van Flow start naar verwachting begin 2025. Gebouw Pure is momenteel in aanbouw en volgt omstreeks 2026. Meer weten over de huurappartementen, inschrijfprocedure en aanmelding? Lees meer op huren-decaai.nl

Huuraanbod Fresh
image alt

Koopappartementen en stadswoningen Bloom

Op de bouwplaats kon je de vorderingen van de bouw van Bloom bekijken. In december startte de bouw van 58 appartementen en 24 stadswoningen. Naar verwachting is de oplevering rond eind 2026 gepland. Er is nog aanbod beschikbaar. Bekijk de actuele stand bij het woningaanbod.

Wil jij een stadswoning of appartement kopen in Bloom, maar kun of wil je niet wachten tot Bloom klaar is? Dan hebben we goed nieuws voor je! Koop je vanaf nú een stadswoning of appartement dan kun je eind dit jaar al genieten van je nieuwe woonplek. Tot je nieuwbouwwoning in Bloom klaar is kun je namelijk tijdelijk een appartement huren op De Caai.

Actueel aanbod Bloom

Organisatie

De Dag van de Bouw op De Caai werd georganiseerd door Huybregts Relou, in samenwerking met BPD Woningfonds en BPD. Het evenement bood een unieke kans voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen achter de schermen van dit ambitieuze bouwproject.
  Actueel aanbod Bloom
  Koop nu en huur tijdelijk