Terugblik zomerevent juli 2020

10 juli '20

Op zaterdag 4 juli 2020 vond het zomerevent op het Campinaterrein plaats. Veel enthousiastelingen namen een kijkje, werden geïnformeerd over de plannen en konden zelf input geven. Kon jij er zelf niet bij zijn? Wij blikken terug!

image alt

Verschillende thema’s

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de verdere uitwerking van het plan. Omwonenden, geïnteresseerden en belanghebbenden kregen in een uur tijd 6 verschillende presentaties van 10 minuten. Thema’s die aan bod kwamen zijn de stedenbouwkundige opzet, openbare ruimte, duurzaamheid en community & services. Daarnaast werden er buiten verhalen uit het verleden van het Campinaterrein opgehaald en gedeeld. Bij het bord van PHOOD, waar de ochtend plaatsvond, kregen bezoekers meer te weten over het verhaal achter het restaurant en de urban farm. Bekijk de video hierboven voor een korte sfeerimpressie.

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën

Kon jij er op 4 juli niet bij zijn, maar wil je wel graag meedenken over het Campinaterrein? Je kunt nog steeds de stadsenquête invullen. Met jouw inbreng werken wij verder aan een inspirerende woon- en werkplek. Het invullen kan tot en met 16 augustus. Daarna delen wij de belangrijkste uitkomsten op onze website.

Naar de enquête
  Vragen? Neem contact op
  Bekijk het laatste nieuws