Wij zijn benieuwd naar jouw mening

4 juli '20

Op het Campinaterrein komt een levendige stadswijk waar je echt inclusief kunt wonen, werken en ontspannen. Op zoek naar een huur- of koopwoning of gave plek om te werken? Woon je in de buurt en ben je nieuwsgierig wat het Campinaterrein jou kan bieden? Of gewoon zin om mee te denken over de invulling van dit gave plan? Vul dan onze stadsenquête in.

image alt

Concretisering plan

Het plan voor het Campinaterrein wordt langzaamaan concreter. De voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang en de kaders van het stedenbouwkundig plan worden steeds verder gevormd. Het Campinaterrein bestaat straks uit drie architectonische families: erfgoed, laagbouw nieuwbouw en torens. Het industriële erfgoed staat hierbij centraal. Gezamenlijk vormen de drie families een levendige connectie tussen nieuwbouw en het erfgoed.

Meer over de visie
image alt

Wonen op het Campinaterrein

Op het Campinaterrein komt zowel laagbouw als hoogbouw met een mix van sociale huur, middeldure huur en koopwoningen. Op dit moment gaan we uit van ongeveer 260 koopwoningen en 430 huurwoningen. Er is ruimte voor 17.800 m2 commercieel vastgoed, waarvan 16.000 m2 zich in het erfgoed bevindt.

Meer over wonen

Hoe zie jij graag het Campinaterrein?

Wij zijn benieuwd naar jouw input, zodat we het plan nog beter kunnen vormen. Tot augustus kun je meedenken door de enquête in te vullen. Met alle reacties die daaruit volgen, leggen we de definitieve plannen voor de thema’s stedenbouw en openbare ruimte voor aan het gemeentebestuur. Het invullen is anoniem en duurt ongeveer 10 minuten.

Naar de enquête
  Meer over wonen
  Meer over de visie