Wij zijn op zoek naar straatnamen!

27 oktober '21

De Caai wordt dé nieuwe stadsbuurt van Eindhoven. Gevestigd op een prachtige plek aan het kanaal en op loopafstand van het centrum. En omdat wij een nieuwe buurt ontwikkelen, zijn we op zoek naar straatnamen. Denk jij mee?

Denk mee

De ontwikkelingen voor De Caai zijn volop in gang. Binnenkort starten we met sloopwerkzaamheden en dan kan de bouw gefaseerd van start gaan. Over een paar jaar staat hier een nieuwe, moderne stadswijk mét nieuwe straten. En daarom zoeken we straatnamen die passen bij de historie van het oude Campinaterrein of bij de toekomst van De Caai.

image alt

Waar moet je rekening mee houden?

We vinden het belangrijk dat de straatnaam echt bij het terrein past. Het kan dus een knipoog zijn naar het verleden, toen De Caai nog het Campinaterrein was, of passen bij het heden en de toekomst. Een living lab waar innovatie en design nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en welzijn aanjagen en waar bewoners en ondernemers zich focussen op een groene en gezonde samenleving.

Straatnamen insturen

Heb jij een perfecte straatnaam bedacht die bij De Caai past? Stuur die dan in via onderstaande knop. Je kunt tot en met 8 november straatnamen insturen. Vervolgens wordt er een selectie gemaakt, die wordt ingediend bij de gemeente. Doe jij mee? Wie weet kom jij dan straks jouw straatnaam tegen!

Insturen
  Volg ons op Instagram
  Bekijk het laatste nieuws