Winnaar fotowedstrijd bekend

12 juli '19

Op zaterdag 29 juni werd het Campinaterrein in Eindhoven opengesteld voor fotografen die op deze warme dag hét perfecte plaatje wilden schieten. Een dag waarop de temperatuur opliep tot boven de 35 graden, en dé dag waarop onze Oranje Leeuwinnen historie schrijven en voor de eerst keer de halve finale van het WK bereiken! Een perfecte setting, een enthousiaste begeleiding vanuit BPD en ruim 50 gepassioneerde fotografen waren op deze dag de ingrediënten voor een geslaagde fotowedstrijd.

De jury in beraad...

De jury bestond uit het BPD Cultuurfonds en Eindhoven in Beeld. Uit het totale pakket aan fotomateriaal dat is ingezonden hebben beide partijen apart een top 10 selectie gemaakt. Uit de top 10 hebben BPD Cultuurfonds en Eindhoven in Beeld één foto aangewezen als potentiële winnaar! Nadat ze deze foto unaniem hebben gekozen, bleek verder overleg niet meer nodig te zijn. Beide partijen kwamen met dezelfde foto! Waarmee de winnaar direct bekend was. 

Winnende foto geschoten door..

winnaar

Kirsten uit Eindhoven!

Kirsten heeft recentelijk haar basiscursus fotografie afgerond bij het CKE in Eindhoven. Om hier het winnende plaatje te maken had ze dan ook totaal niet verwacht.

“Ik zag allemaal fotografen rondlopen met hele professionele apparatuur, ik had nooit gedacht dat ik met mijn relatief simpele camera dit resultaat zou bereiken. Dat maakt het des te specialer en ben ik nog gemotiveerder geworden om mijn vervolgcursus te gaan doen!

Het was een erg leuke dag op een bijzondere locatie. Het Campinaterrein heeft veel historie en is een plek waar je niet snel komt. Mooi om dit cultureel erfgoed eens van binnen te zien. Erg verrassende plek, ik ben benieuwd wat hier de komende jaren ontwikkeld gaat worden”

winnende foto