Kom jij langs op 4 juli?

24 juni '20

Langzaamaan begint het Campinaterrein steeds meer vorm te krijgen. Het Campinaterrein wordt dé nieuwe plek als het gaat om wonen, werken en leven in Eindhoven. Er wordt hard gewerkt aan het plan, maar voordat het zover is willen we graag een aantal ideeën delen en input verzamelen. Dit doen we graag samen met jou op zaterdag 4 juli.

image alt

Hoe ziet de dag eruit?

Het zomerevent is toegankelijk voor iedereen die zich aanmeldt. Of je nu een buurtbewoner bent of een belangstellende. In het oude Ketelhuis, waar PHOOD nu zit gevestigd, worden korte informatiesessies rondom verschillende thema's georganiseerd. Alle aanwezigen krijgen de gelegenheid om bij alle thema's langs te lopen om informatie op te halen, vragen te stellen en meningen en ideeën mee te geven. Thema’s die bijvoorbeeld aan bod komen zijn het stedenbouwkundig plan, duurzaamheid, openbaar gebied en groen en services. De route wordt afgesloten met een rondleiding en onder andere uitleg over de urban farm van PHOOD.

Aanmelden

Tijdens de rondleidingen wordt er rekening gehouden met de Coronamaatregelen. Per tijdslot zijn er een beperkt aantal plaatsen, waardoor aanmelden verplicht is. Vervolgens word je verdeeld over groepen, zodat 1,5 meter afstand tijdens de route langs de panelen bewaard kan worden. We werken op zaterdag 4 juli met de volgende tijdstippen:

- 10.00 – 11.00 uur 
- 11.00 – 12.00 uur
- 12.00 – 13.00 uur

Aanmelden kan op de website van PHOOD via onderstaande link.

Meld je hier aan

Bereikbaarheid en parkeren

We hopen veel mensen uit de omgeving te zien tijdens het zomerevent. Kom wanneer het mogelijk is te voet of met de fiets. Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren rondom het Campinaterrein. Op het terrein zelf zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar naast PHOOD. De ingang van het Campinaterrein vind je aan de Hugo van der Goeslaan.

  Bekijk het laatste nieuws
  Meld je aan