Inspirerende (inloop-)avond op het Campinaterrein

24 mei '19

Zelf hebben we natuurlijk al ideeën over het ‘nieuwe’ Campinaterrein. Maar we zijn ook erg benieuwd wat jouw ideeën zijn als omwonende of toekomstige bezoeker over dit gebied. Om deze reden hebben we op donderdag 23 mei een inloopavond georganiseerd.

image alt

Veel belangstelling uit de omgeving

Ruim 60 belangstellenden, veelal vanuit de nabijgelegen wijk Cingelshouck en de Irisbuurt, kwamen een kijkje nemen in De Kantine. Met stickers, post-it memo’s en stiften werden de aanwezigen uitgedaagd om hun mening, tips en ideeën te geven voor de verdere ontwikkeling van dit nieuwe gebied.

Welke feedback hebben we ontvangen?

Omdat het plan voor het Campinaterrein nog niet definitief is, is er in dit stadium nog ruimte voor inbreng. Het was fijn om te merken dat er waardering is voor de visie die we hebben voor het nieuwe Campinaterrein. Veel groen, combinaties van bijzondere architectuur met oude gebouwen, verkeersluw gebied, duurzaamheid en een levendige Kanaalzone kwamen vaak naar voren.
Ook bij de omwonenden blijft de afwikkeling van het (toekomstige) verkeer een belangrijk aandachtspunt. Met meerdere nieuwbouwontwikkelingen in de buurt vragen veel mensen zich af of dit niet gaat leiden tot verkeersdrukte-/overlast.

paneel
paneel

Input voor verdere ontwikkeling

In de verdere ontwikkeling van het gebied gaan we kijken hoe we deze inbreng terug kunnen laten komen. Wij kijken terug op een geslaagde, interactieve avond en bedanken alle belangstellenden voor hun komst.

Wil jij nog je feedback geven? Dat kan!

Heb je naar aanleiding van de inloopavond of na het bekijken van de website nog aandachtspunten die je kenbaar wilt maken? Mail jouw feedback dan naar [email protected] dan nemen we deze input mee in de verdere ontwikkeling van het gebied.

Wanneer wordt gestart met de nieuwbouw? Bekijk de planning
Benieuwd wat de toekomstplannen zijn? Bekijk de visie op de website