Terugblik 2023 en welkom 2024

20 december '23

Het einde van 2023 nadert en het is tijd om een blik te werpen op het afgelopen jaar. Wat is het opgeschoten op de Caai! Er wordt volop gebouwd aan de appartementen van de Fresh en de Flow en onlangs startte de bouw van de Bloom en de Pure. Ook is er gestart met de transformatie van de IJsfabriek en de Melkfabriek is klaar om vanaf april te starten met de verhuur van de bedrijfsunits. Een update!

Bedrijfsunits in de Melkfabriek

De Melkfabriek behoort tot het industrieel erfgoed van Eindhoven. De transformatie combineert heden en verleden tot een sfeervolle en spraakmakende werkomgeving en vervult straks een centrale functie tussen 5 nieuwe woontorens op de Caai.

Bedrijven die op zoek zijn naar een unieke inspirerende omgeving, zullen zich thuis voelen in dit monumentale pand. De beschikbare ruimtes variëren van ca 500 tot 1.000 m2 en kunnen desgewenst gesplitst worden. De eerste units zijn inmiddels verhuurd, waardoor er nog enkele units beschikbaar zijn.

image alt

Unit 1

Deze unit is gelegen aan de noordzijde van de melkfabriek, direct bij binnenkomst aan de linkerzijde, gedeeltelijk op de begane grond en gedeeltelijk op de eerste verdieping. De unit biedt een schitterend uitzicht op de centrale hal van de melkfabriek met maximaal behoud van de historische karakteristieke uitstraling. Het pand is dusdanig gerenoveerd dat naast de sfeer van toen het comfort van nu wordt ervaren. De unit wordt casco-plus opgeleverd en dient nog te worden voorzien van een afbouwpakket. De grote indelingsvrijheid zorgt ervoor dat de unit volledig naar wens kan worden aangepast en ingericht.

Download de factsheet van Unit 1
image alt

Unit 3

Deze unit is volledig gelegen op de begane grond van de melkfabriek en voorzien van twee terrassen in de centrale hal. De unit biedt schitterend uitzicht op de centrale hal van de melkfabriek met maximaal behoud van de historische karakteristieke uitstraling. Het pand is dusdanig gerenoveerd dat naast de sfeer van toen het comfort van nu wordt ervaren. De unit wordt casco-plus opgeleverd en dient nog te worden voorzien van een afbouwpakket. De grote indelingsvrijheid zorgt ervoor dat de unit volledig naar wens kan worden aangepast aan en ingericht.

Download de factsheet van Unit 3
image alt

Unit 4

Deze unit is als ‘box in box’ in de centrale hal van de melkfabriek gesitueerd. De unit bestaat uit een begane grond met twee verdiepingen. Op de tweede verdieping bevindt zich een tribune die zeer geschikt is voor het houden van presentaties. De gehele unit is in hout uitgevoerd, wat de unit een zeer stijlvolle uitstraling bezorgt. De unit biedt een schitterend uitzicht op de centrale hal van de melkfabriek. De unit wordt casco-plus opgeleverd en dient nog te worden voorzien van een afbouwpakket. De grote indelingsvrijheid zorgt ervoor dat de unit volledig naar wens kan worden aangepast en ingericht

Download de factsheet van Unit 4
image alt

Unit 5

Deze unit is gelegen op de eerste verdieping van de melkfabriek, naast een vijverpartij waar ooit de melk de fabriek instroomde. De unit biedt een schitterend uitzicht over de centrale hal van de melkfabriek. Het pand is dusdanig gerenoveerd dat naast de sfeer van toen het comfort van nu wordt ervaren. De unit wordt casco-plus opgeleverd en dient nog te worden voorzien van een afbouwpakket. De grote indelingsvrijheid zorgt ervoor dat de unit volledig naar wens kan worden aangepast en ingericht.

Download de factsheet van Unit 5

Contact

Heb je vragen, ben je op zoek naar informatie over de units of wil je een bezichtiging op de locatie? Neem dan contact op met Boudie Hoogedeure via 06 53397062 of via [email protected]

  Plattegronden
  Aanbod Melkfabriek