Wonen aan De Caai

De dynamiek van het stadsleven; je houdt er van! Even een biosje pakken en uit eten als je geen zin hebt om te koken. De kroeg in of een rondje langs de winkels slenteren, heerlijk. Maar tegelijk ben je ook op zoek naar rust om je heen. Even zen je terugtrekken in je eigen huisje met tuin of groot terras. Grote kans dat wonen aan De Caai dan precies jouw ding is. En wat denk je van het vertrouwde beeld van de witte jassen in de kantine naar een kantine gevuld met creatieve ondernemers? Het zou zo maar kunnen. Of je nu alleen bent, een kleine start-up of gevestigde naam; laat je inspireren door de historie, plug je laptop in en je bent ready to go. Wonen en werken aan De Caai, straks kan het écht.

image alt

Wonen Later

Het is nu misschien nog lastig voor te stellen, maar rond 2023-2024 worden de eerste nieuwbouwwoningen aan De Caai bewoond! Ben je benieuwd hoe het hier wordt? Kijk bij visie op De Caai om meer te weten te komen over de toekomst en te lezen over onze uitgangspunten. Aan De Caai komt zowel laagbouw als hoogbouw met een mix van sociale huur, middeldure huur en koopwoningen. Op dit moment gaan we uit van ongeveer 260 koopwoningen en 430 huurwoningen. Meld je alvast aan als belangstellende voor de nieuwbouwwoningen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrieven onderaan deze pagina, blijf je automatisch op de hoogte van onze updates.

image alt

Werken nu en straks

Ondernemen krijgt nadrukkelijk een plek aan De Caai. Het Campinaterrein was een plek waar in het verleden hard gewerkt is, nieuwe producten werden geproduceerd en slim gebruik werd gemaakt van de gunstige ligging aan het kanaal. Dit is een plek waar ook in de toekomst ruimte is om te werken. Zo krijgen ondernemers een kans zich binnen de ring van Eindhoven te vestigen en worden voorzieningen toegevoegd aan de buurt.

Ben je nu of op korte termijn op zoek naar een werkplek? Of wil je een evenement organiseren? De huidige fase van De Caai heeft een tijdelijk karakter waar jij je creativiteit kwijt kunt. Kom ondernemen of organiseer een evenement!

Bekijk het aanbod
Wonen, werken en leven Visie
Wat gebeurt er? Planning De Caai