In het spotlicht: Stadswoningen De Caai

21 februari '24

Ben je op zoek naar een duurzame woning in een rustige omgeving, vlakbij de stad? Dan is een Stadswoning in woongebouw De Bloom aan De Caai absoluut iets voor jou. Deze woningen zijn niet alleen heerlijk licht, maar met 4 verdiepingen en 3 tot 4 slaapkamers ook ontzettend ruim. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de binnentuin en vormt als het ware een verlengstuk van de woning, maar dan buiten! En met een parkeerplaats in de garage is thuiskomen straks elke dag fijn, nooit meer zoeken naar een plek. Nu is alleen de vraag, welke stadswoning kies je?

image alt

Stadswoning Noord

Stap binnen in deze 4-laagse stadwoning! Van een zonovergoten terras op het zuiden dat grenst aan prachtige groene daktuin tot maar liefst 4 slaapkamers en een professionele werkkamer op de begane grond. Deze woning biedt het beste van twee werelden: comfort en functionaliteit. Bovendien is er een parkeerplaats voor jou beschikbaar in de gezamenlijke parkeerkelder, waardoor je altijd verzekerd bent van een plekje. Welkom thuis!

>> Bekijk Stadswoning Noord type C2
>> Wonen & werken in stadswoning C2

image alt

Stadswoning Oost

Op zoek naar een ruime woning met woonkeuken op de begane grond, royale woonkamer en 4 grote slaapkamers? Dan is een Stadswoning Oost in De Bloom precies wat jullie zoeken. Deze 4-laagse duurzame stadswoning heeft 2 slaapkamers op de 2e verdieping én 2 slaapkamers op de 3e verdieping. Eén van deze slaapkamers wordt misschien wel een thuiskantoor of een game room voor de kinderen. En wat dacht je van het zonnige terras op het zuiden met zicht op de groene daktuin? Dat wordt genieten!

>> Bekijk Stadswoning Oost type C3
>> Bekijk Stadswoning Oost type C4 t/m C7

image alt

Stadswoning Zuid

Stadwoning Zuid in De Bloom is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een ruime 4-laagse woning met een woonkeuken, royale woonkamer en 3 grote slaapkamers. Deze duurzame stadswoning heeft maar liefst 4 volledige woonlagen, een terras op noorden maar óók een dakterras op het zuiden. Als dat niet genieten wordt van het buitenleven. Wat wonen in De Bloom nog meer zo leuk maakt? Dat je binnen no-time in hartje Eindhoven staat!

>> Bekijk Stadswoning Zuid type C1

Inclusief luxe keuken

Of ‘ie nou groot is of klein, de keuken is het kloppende hart van vele huishoudens. Het is de plek waar jij jouw eerste kop koffie zet, je gezin samenkomt en je jouw gasten ontvangt. Aangezien het een plek is waar we doorgaans heel wat tijd doorbrengen, kunnen we er maar beter voor zorgen dat deze plek goed aanvoelt. En misschien wel net zo belangrijk; dat deze plek er goed uit ziet! Met de keuken voorstellen in De Bloom, gaat dat zeker lukken!

Jouw nieuwe keuken

Ongekend duurzaam

Als bewoner van De Caai geniet je van het comfort van een moderne nieuwbouwwoning met de nieuwste duurzame technologieën. Om de woningen te verwarmen en te koelen, wordt er gebruik gemaakt van een collectieve WKO-installatie (Warmte- en Koudeopslag) van warmteleverancier Eteck. Daardoor zit jij er niet alleen warm en comfortabel bij maar draag je ook je steentje bij aan het besparen van CO2. Fijn idee toch?

Duurzame warmte
image alt

Pluspunten op een rij

Deze prachtige stadswoningen waarvan de bouw al is gestart bieden een uitgebreide lijst van comfortabele voorzieningen, zoals:

  • Hoge plafonds van maar liefst 3,6 m hoog
  • Wooncomfort op 4 volledige woonlagen
  • Terras aan de gedeelde groene daktuin
  • 1 parkeerplaats in de parkeerkelder
  • Voorzien van energielabel A+++
  • Inclusief keuken, tegelwerk en sanitair
  • Voorzien van vloerverwarming en -koeling
  • Ruime berging voor de fietsen in de parkeergarage

Bouwtermijnen De Bloom

Koop je een nieuwbouwwoning in De Bloom? Dan krijg je te maken met bouwtermijnen. Bij nieuwbouw betaal je namelijk een bedrag voor de grond voorafgaand aan de bouw en de bouw van de woning in termijnen. Wil jij weten met welke bouwtermijnen je rekening moet houden? Bekijk dan de termijnschema’s per woningtype.

Bouwtermijnen

Waar wil je wonen in De Caai

Verken met behulp van de handige woningconfigurator de ligging van de verschillende stadswoningen in De Bloom. Dankzij het gebruiksvriendelijke 3D-model krijg je direct een helder overzicht van de exacte positie van elke stadswoning. Dit maakt het voor jou gemakkelijker om een weloverwogen keuze te maken voor jouw perfecte woonplek. Welke stadswoning wordt het?

Woningconfigurator
Meer nieuws lezen? Naar het nieuwsoverzicht
WIl je ook hier wonen? Aanbod in de Bloom