Stadswoning Oost type C4 t/m C7 #017

€ 515.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Einde dag sta jij heerlijk te kokkerellen in de gezellige en lichte keuken, omgeven door ramen. Je kijkt uit over de buurt en zwaait tussendoor even naar de bewoners die voorbij komen. Bouwnummer 17 is een hoekwoning, waardoor deze niet enkel aan één kant buren heeft, maar ook over extra ramen beschikt! Jouw auto zet je gemakkelijk in de parkeergarage en ook voor de fietsen is er een berging. Op zonnige dagen geniet je in jouw tuintje óf van de gedeelde daktuin. Met maar liefst 4 slaapkamers is het voor jou en je gezin goed vertoeven!


Verkocht

Stadswoning Oost type C4 t/m C7 #017

€ 515.000
ca. 111 m2
6 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 12 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Energiekosten

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten?