Stadswoning Zuid type C1 #019

€ 580.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

In bouwnummer 19 komen wonen, werken en genieten samen. Deze fijne stadswoning heeft een werkkamer op de begane grond; ideaal als thuiskantoor óf om klanten aan huis te ontvangen. En wat een hoogte met 3,6 meter! Al werkend kijk je uit over de buurt en, ook dankzij een separaat toilet in deze werkruimte, hoeven klanten jouw privéruimtes niet te betreden. Met een terras van 9 m2 op het noorden grenzend aan de groene daktuin en ook nog een dakterras van zo'n 11 m2 op het zuiden, heb je de keuze waar je lekker buiten wilt zitten!

Verkocht

Stadswoning Zuid type C1 #019

€ 580.000
ca. 127 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 9 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten?

Alternatief aanbod