BPD opent Campinaterrein voor Dutch Design Week 2018

19 oktober '18

Van zaterdag 20 oktober tot en met zondag 28 oktober bezoek je een week lang creatieve activiteiten, events en exposities in de oude erfgoedgebouwen op het Campinaterrein tijdens de Dutch Design Week 2018.

BPD Urban Mining Event

De komende jaren wordt het Campinaterrein door BPD getransformeerd tot een nieuw bruisend stedelijk gebied in Eindhoven. Bij de (her)ontwikkeling van gebieden is BPD over de volle breedte met aandacht voor de omgeving, materialen en grondstoffen bezig. Voor ons de motivatie voor het *LIVE* Ontwerpfestijn Campina Circulair op 23 en 24 oktober a.s. op het Campinaterrein! Het Ontwerpfestijn is een initiatief van BPD met medewerking van Architectuurcentrum Eindhoven en New Horizon.

Kantine

Kantine Campinaterrein

Naresh

NARESH, het nieuwe pop-up restaurant van Naresh Ramdjas is dit jaar gevestigd op dé hotspot van de DDW. In restaurant NARESH kun je van 20 t/m 28 oktober tijdens de DDW terecht voor lunch, diner en exclusieve diners. Een mooie combinatie, want de Design Academy is de plek waar Naresh in 2014 afstudeerde en zich specialiseerde in een link tussen food en design!

Ketelhuis

Ketelhuis Campinaterrein

Design Academy, Robot Love en meer..

DDW
  Meer weten over de visie?
  Monumentendag 2018