Ontwerpwedstrijd Circulair (her)ontwikkelen Campinaterrein

19 oktober '18

De komende jaren wordt het Campinaterrein door BPD getransformeerd tot een nieuw bruisend stedelijk gebied in Eindhoven. Bij de (her)ontwikkeling van gebieden is BPD over de volle breedte met aandacht voor de omgeving, materialen en grondstoffen bezig. Ook op het Campinaterrein is circulair (her)ontwikkelen een vanzelfsprekend item.

Live tijdens Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week wordt het *LIVE* Ontwerpfestijn Campina Circulair georganiseerd. Het Ontwerpfestijn is een initiatief van BPD met medewerking van Architectuurcentrum Eindhoven en New Horizon.

BPD gaat met architecten, ontwerpers en New Horizon de uitdaging aan om met de aanwezige materialen op het terrein aan de slag te gaan. Welke vernieuwende concepten of nieuwe, innovatieve producten, objecten, oplossingen of zelfs gebouwen kunnen daarmee worden (her)ontwikkeld?

Live meekijken?

Dat kan! Het Ontwerpfestijn is een LIVE te bezoeken onderdeel van de Dutch Design Week in Eindhoven op het Campinaterrein! Op dinsdag 23 oktober en woensdag 24 oktober kan meegekeken worden bij het uitwerken van ideeën in de Kantine.

Winnend ontwerp

Op woensdagavond maakt de vakjury bestaande uit Kristina Knauf (MVRDV), Jos Lichtenberg (TU/e), Jos de Krieger (Superuse Studios), Peter de Winter (hoofdredacteur Eisma Bouwmedia) en Erik Koremans (New Horizon) het winnend ontwerp bekend.

Deelnemers

WillemsenU, Bygg Architects, Atelier Boetzkes, StudiOsinga, KAW/e, Koning Ellis Architecten, The Cloud Collective, Baudoin van Alphen Bergers, Denkkamer, Plug-in-City, Woonpioniers.

  Werken, straks. Wonen, later
Een week lang activiteiten! Wat is er nog meer te doen?