Kom kijken tijdens de Dag van de Bouw op 8 juni

17 mei '24

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je een koop- of huurwoning op De Caai op het oog? Maak dan tijdens de Dag van de Bouw kennis met de locatie, de aannemer en het woningaanbod. Tijdens deze dag heb je de unieke kans om alvast van het uitzicht te genieten vanuit de gebouwen Flow en Fresh die op dit moment in aanbouw zijn. En je hebt geluk, want dit uitzicht kan zomaar eens jouw uitzicht worden! Lees snel verder.

image alt

Interesse in koop of huur?

Heb je vragen over de koopwoningen of huurwoningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Er staan in de Melkfabriek professionals voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. De koffie staat klaar!

  • Zaterdag 8 juni 2024
  • 10:00 - 15:00 uur
  • Kanaaldijk-Zuid 1 in Eindhoven
Kom je ook?
Om een inschatting te kunnen maken van het aantal mensen dat we mogen verwachten vragen we je om aan te melden.

Aanmelden

Wat is er te doen?

Bij aankomst op de bouwplaats kun je via een aangegeven looproute over het terrein de vorderingen van de bouw bekijken. Loop om de bouwlocatie waar Bloom in aanbouw is en vervolg je weg richting Flow en Fresh waar huurappartementen in de afwerkende fase zitten. Er zijn 2 verdiepingen opengesteld om met eigen ogen te zien hoe de indeling van de appartementen is. Hoewel de bouw van de koopappartementen in Bloom nog niet zover gevorderd is dat je het uitzicht kan bewonderen, is deze mogelijkheid er wel in Flow en Fresh. Zo krijg je toch alvast een goede indruk van hoe prachtig je wegkijkt! Zien we je dan?

In de Melkfabriek vind je alle informatie over koopappartementen en stadswoningen in Bloom en over de huurappartementen in Fresh en Flow. Vanuit de Melkfabriek loop je zo naar Fresh en Flow om daar enkele appartementen te bekijken.

8 juni 2024

Dag van de bouw op de Caai

Op zaterdag 8 juni 2024 tussen 10:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom op de bouwplaats en in de Melkfabriek op De Caai aan de Kanaaldijk-Zuid 1 in Eindhoven.

Wanneer kan ik er gaan wonen? Bekijk de planning
Wat speelt er? Meer nieuws